2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı

Programa ulaşmak için tıklayınız.

NOT 1: Programda verilen tarih/saat ve süreler ilgili ders sorumlusu tarafından uzaktan eğitim sistemi üzerinden oluşturulacaktır. Bu sebeple öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemindeki sınav etkinliğine dikkat etmeleri ve belirtilen tarih ve saatte sınav etkinliğine girmeleri gerekmektedir.

NOT 2: Ödevler ders sorumluları tarafından sisteme girilecek ve son teslim tarihleri yine ders sorumlusu tarafından senato kararlarında verilen tarihlere göre istenecektir.

NOT 3: Ortak sınavlar Teknoloji Fakültesi web sitesinde yayınlanmıştır. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

NOT 4: Sınav esnasında sorular arasında gezinti yapılamamaktadır. Bu sebeple klavyeden veya web tarayıcılarından geri tuşuna basmayınız.

NOT 5: Sınav esnasında bilgisayarın tarih ve saat ayarlarıyla oynamayınız

NOT 6: Sınav bitiş saatine kadar; internet/elektrik gibi kesintiler ile sınavdan çıkmanız halinde tekrar sınava girebilirsiniz. Sınav bitiş saatinden sonra veya süre tamamlanmadan sınavın bitirilmesi durumunda tekrar sınava girilememektedir.

NOT 7: Uzaktan eğitim sisteminde sınavların bitiş tarih ve saatleri gösterilmektedir. Sınav başlama saatine dikkat ediniz.