Bahar Dönemi İçerisinde Mesleki Uygulama (Yaz Stajı) Yapacak 4. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine

Son sınıf öğrencilerimize, pandemi dolayısıyla 2020-21 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı içerisinde yapılmasına imkan tanınan Mesleki Uygulama-I ve Mesleki Uygulama-II, pandemi sürecinin devam etmesi ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması adına bahar döneminde de devam edilecektir. İlgili evrakların bölüm sekreterliklerine staj başlamadan bir hafta öncesinde gönderilmesi gerekmektedir. Staj yapılabilecek tarihler aşağıdaki gibidir:

1. Seçenek; 1 Mart 2020 - 26 Mart 2020

2. Seçenek; 29 Mart 2020 - 26 Nisan 2020

3. Seçenek; 1 Mart 2020 - 26 Nisan 2020 (iki staj birden yapacaklar için)

Aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekir:

• Dönem içerisinde staj yapacakların ders kayıtlarında mesleki uygulama derslerini bu dönem seçmeleri gerekir.

• Ders kaydında aynı anda hem işyeri eğitimi hem de mesleki uygulamalar seçilebilir (farklı yerlerde ve uzaktan eğitim ile yapılmak koşulu ile)

• Bahar döneminde, aynı kurumda hem işyeri eğitimi hem de stajlar yapılamaz