İşyeri Eğitimleri Sunum ve Dosyaları Hakkında [GÜNCELLENDİ]

BU DÖNEM İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİNİ ALAN TÜM ÖĞRENCİLER GOOGLE CLASSROOM DA SINIF OLUŞTURULARAK BU SINIFA EKLENMİŞTİR

BU DÖNEM (GÜZ) İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİNİ ALAN TÜM ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN DOSYALARI SİSTEME YÜKLEMESİ GEREKMEKTEDİR.
SON GÖNDERİM TARİHİ 9 OCAK 2021 DİR. (SÜRE UZATILMAYACAKTIR)

İŞYERİ EĞİTİMİNİ BÖLÜMDE YAPIP İLGİLİ DERS HOCASINA DOSYALARINI GÖNDEREN ÖĞRENCİLER DE AYRICA BURAYA DOSYALARINI YÜKLEYECEKTİR.

DEFTER HAFTALIK OLARAK HAZIRLANIP 5 EKİM 2020 10 OCAK 2021 ARASINI KAPSAYACAKTIR.

GÖNDERİLECEK DOSYALAR (İLK ÜÇ MADDENİN GÖNDERİLMESİ ZORUNLUDUR, 4.MADDE İSTEĞE BAĞLIDIR, NOTUNUZU ETKİLEYECEKTİR) :

1. İŞYERİ EĞİTİMİ DOSYASI (WORD DOSYASI)
2. SUNUM DOSYASI (POWERPOINT DOSYASI)
3. SUNUM DOSYASININ ANLATILDIĞI VİDEO DOSYASI
4. UYGULAMA YAPILIRKEN KAYIT ALTINA ALINAN DOSYA (GEREKLİ İSE GÖNDERİLECEK, VİDEO DOSYASI)

TÜM DOSYALAR SIKIŞTIRILMADAN YÜKLENECEKTİR. (İŞYERİ EĞİTİMİ İLE İLGİLİ EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ İSTENİLEN BELGELERİN DIŞINDA RAPOR, PROGRAM, DOKUMAN VS. VARSA EKLEYEBİLİRSİNİZ)

GEREK OLMASI DURUMUNDA CANLI SUNUM YAPTIRILACAKTIR.

İŞYERİ EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ KURUMDAN (BÖLÜMDE YAPANLAR HARİÇ) KURUMUN NOTU ABM@FIRAT.EDU.TR ADRESİNE KURUMUN İLGİLİ KİŞİSİNDEN KURUMSAL E-MAIL ADRESİ İLE ONLINE İMZALI VEYA ISLAK İMZANIN TARANMIŞ HALİ İLE GÖNDERİLECEKTİR. AYRICA ÇIKTI/POSTA GÖNDERİLMESİNE GEREK YOKTUR.

CLASSROOM A EKLENMİŞ OLAN İŞYERİ EĞİTİMİ DEFTERİNİN AYRICA ÇIKTI ALINARAK BÖLÜME GETİRİLMESİNE GEREK YOKTUR.

TÜM SÜREÇ ONLINE YÜRÜTÜLECEKTİR.

KURUM, NOTUNU BELİRTİLEN TARİHTEN SONRA GÖNDEREBİLİR. ÖĞRENCİ NOTLARI KURUM NOTU GELDİKTEN SONRA GİRİLECEKTİR. SON FİNAL TARİHİNE KADAR  (22 OCAK 2021) KURUM NOTU GÖNDERİLMEYEN ÖĞRENCİLER İŞYERİ EĞİTİMİ DERSİNDEN BAŞARISIZ OLACAKTIR.

DEFTERİN HER SAYFASINI KURUMUN İMZALAMASINA GEREK YOKTUR. HAFTALIK OLARAK DOLDURULMUŞ OLAN DEFTERİNİZİ YÜKLEYİNİZ.  DEFTERİ AYRICA KURUMDA İMZALAYACAK KİŞİYE DE E-MAIL GÖNDERİNİZ.

BELİRTİLEN TARİH ARALIĞINDA BOŞ GEÇEN HAFTA VARSA, O HAFTAYI BOŞ BIRAKARAK SADECE SEBEBİNİ BELİRTİNİZ. (İŞYERİNE GEÇ BAŞLAMA, HASTANEDE YATIŞ, KURUMUN TATİL HAFTASI VS.)

İŞYERİ EĞİTİMİNİ BÖLÜMDE YAPMIŞ OLANLAR DA DEFTERİ HAFTALIK YAZARAK YÜKLEYECEKTİR. KURUM NOTUNU İLGİLİ BÖLÜM HOCASI VERECEKTİR.

TÜM İLETİŞİM SADECE BÖLÜMÜN KURUMSAL E-MAIL ADRESİ ABM@FIRAT.EDU.TR İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. BÖLÜM HOCALARINA VEYA BÖLÜM SEKRETERİNE AYRICA E-MAIL GÖNDERMEYİNİZ.