Mazeret Sınavı Hakkında (YENİ)

COVİD-19 salgını ve buna bağlı kısıtlamalar nedeniyle zor bir dönem geçiren öğrencilerimiz, herhangi bir nedenle ara sınavlara katılamamış olmak şartıyla, mazeret beyanı veya belge ibrazı aranmaksızın mazeret sınavlarına katılabilecektir.

• Sınava girdiği halde aldığı notun düşüklüğü veya internet/elektrik kesintisi gibi nedenlerle tekrar sınava girmek isteyenler bu kapsam dışındadır.

• Sınava girdikten sonra yaşanabilecek sağlık sorunları dolayısıyla sınavları yarıda kalmış öğrencilerin durumu belgeleriyle kanıtlaması durumunda mazeret sınav hakkı verilecektir.

• Ortak derslerin mazeret sınav programı fakültemiz ana sayfasında duyurulmuştur, bölümlerimiz kendilerine uygun tarihlerde mazeret sınavlarını gerçekleştirecektir.