Adli Bilişim Mühendisliği kurumsal e-mail adresi {abm@firat.edu.tr}

Öğrencilerimizin Dikkatine,

Özellikle Pandemi sürecinde yaşan yoğun e-mail trafiğinde mağduriyetler yaşanmaması adına öğrencilerimiz gönderecekleri tüm e-mail ve dosya eklerine öğrenci e-mail adresinden (okulno@firat.edu.tr), Adli Bilişim Mühendisliği kurumsal e-mail adresine (abm@firat.edu.tr)  göndereceklerdir.

Uyulması gereken kurallar aşağıda belirtilmiştir:
  • Gönderilen e-mail hesapları mutlaka okulno@firat.edu.tr şeklinde olacaktır, kişisel diğer hesaplardan gönderilen e-mailler dikkate alınmayacaktır.
  • Gönderilen e-mailin konu kısmına aşağıda belirtilen ilgili başlık yazılacaktır:
    • STAJ
    • İŞYERİ
    • MEZUNİYET
    • SINAV
    • DERS
    • ERASMUS
    • DİĞER (BELİRTİNİZ)
  • Gönderilen e-mail ayrıca bölüm personeline gönderilmeyecektir.
  • Gönderilen e-mailler, belirli bir sorunu özetle anlatan, anlaşılır ifadeler içermelidir.
  • Mail içeriğinde danışman bilgisini de giriniz.
  • Gerekmedikçe bölüm öğretim üyelerine ve bölüm sekreterliğine e-mail göndermeyiniz, tüm işleyiş abm@firat.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır.
  • E-mail göndermeden önce bölüm web sitesindeki duyuru ve dokümanları inceleyiniz.

abm@firat.edu.tr