İşyeri Eğitimi Yapacak Öğrencilerin Dikkatine [Güncellendi]

ÖNEMLİ DUYURU (10.09.2020) : FAKÜLTEMİZ İŞYERİ EĞİTİMİ UYGULAMA ESASLARINA BU DÖNEM GEÇERLİ OLMAK ÜZERE YENİ MADDELER EKLENMİŞTİR. BELİRTİLEN YENİ KURALLARA GÖRE İŞYERİ EĞİTİMİ UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

DUYURUYU OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İşyeri eğitimini 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde yapacak öğrencilerin belgelerini en geç 31 Ağustos 2020 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Güncelleme (25.08.2020):

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik takviminin henüz netleşmemesi sebebiyle gerekli belgeler için son gönderim tarihi 10 17 Eylül 2020 Tarihine kadar uzatılmıştır. (süre son kez uzatılmıştır, 17 Eylül Son tarihtir)

Belgeler meris@firat.edu.tr ve scimtay@firat.edu.tr adreslerinin ikisine birden mail olarak öğrenci mail adresiniz (okulno@firat.edu.tr) ile gönderilecektir. Gönderilerin konu başlığına "Okul No - Ad Soyad - İşyeri Eğitimi" Yazınız.

Güncelleme: (02.09.2020):

Üniversitemizin yayınladığı akademik takvime göre eğitim öğretim 5 Ekim 2020 Tarihinde başlayacaktır. İşyeri eğitimlerinin de başlama tarihi 5 Ekim 2020 dir ve 14 hafta sürecektir.

İşyeri eğitiminin yapılacağı firma ile uzaktan veya yüzyüze çalışılması işyerine/öğrenciye bağlıdır. Duruma göre; yüz yüze , kısmen yüz yüze veya tamamen uzaktan yapılabilir. Öğrenci ile firma karar verecektir.

Önemli Uyarı:

Daha önce becayiş ve dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin dışında tüm tek numaralı son sınıf öğrencilerinin bu dönem (Güz Yarıyılı) işyeri eğitimi dersini almaları ve işyeri eğitimini tamamlamaları gerekmektedir. İşyeri eğitimini almak zorunda olduğu halde almayıp, ikinci dönem alması gereken derslerini  bu dönem seçecek öğrencilerin ders kayıtları onaylanmayacaktır.