2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınav Programı (Güncelleme: 29.05.2020)

Programa ulaşmak için tıklayınız.

NOT1 : Programda verilen tarih/saat ve süreler ilgili ders sorumlusu tarafından uzaktan eğitim sistemi üzerinden oluşturulacaktır. Bu sebeple öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemindeki sınav etkinliğine dikkat etmeleri ve belirtilen tarih ve saatte sınav etkinliğine girmesi gerekmektedir.

NOT2 : uzaktan eğitim sınavları için üniversitemiz senatosu tarafından alınan usul ve esaslar için tıklayınız:

NOT3 : Programda bulunmayan derslerin sınav notları proje çalışmaları ile verilecektir. Projeler ders sorumluları tarafından sisteme girilecek ve son teslim tarihleri yine ders sorumlusu tarafından senato kararlarında verilen tarihlere göre istenecektir.

NOT4: Ortak dersler için final ve bütünleme sınavları ile ilgili duyuruya ulaşmak için tıklayınız.