İşyeri Eğitim Sunumları Hakkında

• Pandemi sürecinden dolayı, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı jüri üyelerinin önünde yapılacak mülakat sınavları/ işyeri eğitim sunumları yapılmayacaktır.
  • işyeri eğitimi mülakatları yerine hazırlanan sunum dosyası öğrenci tarafından anlatımlı bir şekilde videoya çekilerek Google Classroom a yüklenecektir. Öğrenci listeleri ve sorumlu öğretim üyeleri Classroom a eklenmiştir.
  • Sorumlu öğretim üyesinin/üyelerinin istemesi/talep etmesi halinde öğrenci ile uzaktan eğitim sistemi veya Google Meet ile canlı görüşme yapabilir, yazılı olarak Classroom üzerinden sorularını iletebilir.
  • Google Classroom üzerine video dahil tüm dosyaların (defter, sunum dosyası vs.) gönderimi için son tarih 1 Temmuz 2020 dir. Yazın eksik işyeri eğitimini tamamlayanların son gönderim tarihi 24 Temmuz 2020 17 Temmuz 2020 dir (Bütünlemelere yetişebilmesi için güncellendi).
  • İşyeri eğitimi defterleri ve işyeri not zarfları pandemiden dolayı bölüme getirilmeyecek, bölüm sekreterliğine posta/kargo yoluyla gönderici ödemeli olarak yollanacaktır.
    (Adres: Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Adli Bilişim Mühendisliği ELAZIĞ, ilgili Kişi: Selma Özdil, Mustafa Eriş)