İlk Defa Ders Kaydı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

İlk defa ders kaydı yapacak öğrenciler öğrenci bilgi sistemi ders kayıt bölümünde çıkan tüm dersleri seçmelidir. Fizik matematik derslerindeki gece1, gündüz 2 gibi grupların herhangi birisi seçilmelidir. Başında “alt” yazan gruplar seçilmemelidir. Bu grupların farkı dersi veren hocaların farklı olmasıdır. İngilizce ve Türk dili derslerinde grupların sağında “Dnm.” Ve “UE” ifadeleri bulunmaktadır. “UE” yazan gruplardan herhangi birisi seçilmelidir. Bu dersler uzaktan eğitim dersi olduğundan gruplarda hoca farkı yoktur. Ders kaydı ile ilgili problem yaşananız durumunda danışmanlarınıza mail atarak ya da arayarak ulaşabilirsiniz. Daha sonra "kontrol et" butonu ve "kesinleştir" butonuna basınız.