STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

1- Bölümümüz web sayfasında yayınlanan staj tarih aralıkları katidir ve değiştirilemez. Sadece Tübitak, Aselsan, Havelsan ve Roketsan firmalarında yapacaklar için firmanın tarih aralığına uyulabilecektir. Bu şirketlerde staj yapacak öğrenciler ayrıca bölüm sekreterliğine bildirmeleri gerekmektedir.

2- Yaz döneminde 2 stajı bir arada yapacak öğrenciler için stajlarını aynı şirkette yapmaları durumunda 24 HAZİRAN 2019 - 23 AĞUSTOS 2019 tarih aralığını kullanmak zorundadır. Tek evrak düzenleyerek evrakta 40 gün staj yapacağını belirtmelidir. Aynı şirkette 40 gün staj yapabilmek için şirkette mutlaka birden fazla birim olmalı ve öğrenci stajları farklı birimlerde yapmalıdır. Ayrıca staj yapacağı farklı birimleri de evrakta belirtmesi gerekmektedir.Belirtilen tarih aralığında iki farklı şirkettede staj yapılabilir. Bu durumda bölüme evrak verilirken öğrencinin 40 gün üstüste staj yapacağını belirtmesi gerekmekedir.

3- Yaz döneminde 2 staj yapacak fakat stajlarını farklı şirketlerde yapacak öğrenciler bir Stajı 24 HAZİRAN 2019 - 22 TEMMUZ 2019, diğer stajı 26 AĞUSTOS 2019- 20 EYLÜL 2019 tarihleri arasında yapabilir.

4- 23 Temmuz 2019 – 23 Ağustos 2019 diye bir staj dönemi bulunmamaktadır. Böyle bir tarih aralığında staj yapmanız durumunda Üniversitemiz kaza sigortası yapmayacaktır.

5- Stajla ilgili bunların dışındaki staj kabul evrağı onaylama ve sorularınızı bölüm staj komisyonu üyeleriyle görüşünüz. Bölüm sekreterimizi staj içerikleri vs. ile ilgili sorularla meşgul etmeyiniz.