Üst Menu

User menu

Bölümümüz bünyesinde YENİ LABORATUVARLAR oluşturulmuştur.

Bölümümüz öğrencilerinin en iyi şekilde uygulamalı eğitimlerini tamamlamaları için yoğun şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Laboratuvarlarımızın birçoğu hazır ve diğerleri en kısa sürede tamamlanacaktır. Mezun olduktan sonra karşılaşılacak tüm içeriği, sistemleri, uygulamaları ve araçları eğitim süresinde kullanmak ve öğrenmenin faydalarını iş hayatında göreceğinizi düşünüyoruz.

Bölümümüz bünyesinde 8 adet laboratuvar bulunmaktadır. Öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerini tamamlamaları ve iş hayatında kullanacakları içeriklere ulaşabilmeleri için aşağıda isimleri belirtilen laboratuvarlar bölümümüz bünyesinde oluşturulmuş ve içerikleriyle ilgili çalışmalar devam etmektedir. Laboratuvarlarımız ile ilgili içeriğe aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

1- SİBER GÜVENLİK LAB.

2- ADLİ BİLİŞİM YAZILIMLARI LAB.

3- ADLİ BİLİŞİM DONANIMLARI LAB.

4- AĞ ve SİSTEM LAB.

5- BİYOMETRİK SİSTEMLER LAB.

6- SES ve GÖRÜNTÜ İNCELEME LAB.

7- MOBİL CİHAZ İNCELEME LAB.

8- VERİ KURTARMA LAB.