Üst Menu

User menu

Adli Bilişim Topluluğu "Uzmanından Adli Bilişim" Etkinliği

Fırat Üniversitesi, Adli Bilişim Mühendisliği bölümü bünyesinde kurulan Adli Bilişim Topluluğu, Adli Bilişim farkındalığının artırılması amacıyla “Uzmanından Adli Bilişim ”  konferansını 14.12.2015 tarihinde Prof. Dr. Bahaeddin ÖGEL Konferans Salonu’nda gerçekleştirmiştir.

Programın açılış konuşmasını yapan Adli Bilişim Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya; bilişim suçlarının yaygınlaşmasından ve Adli Bilişim Mühendisliği disiplinin öneminden bahsetmiştir.

Düzenlenen konferansa Adli Bilişim Uzmanı Tuncay Beşikçi davet edilmiştir. Konferansta Adli Bilişim uygulamaları ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Adli Bilişim Mühendisliğinin Türkiye ve dünyadaki önemi vurgulanmıştır. Ayrıca Adli Bilişim Uzmanı Tuncay Beşikçi kişisel tecrübelerini öğrencilerle paylaşmıştır.

RESİMLERE ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ.