Bölümümüz Nitelik Kodunun Tanımlanması Perşembe, Şubat 8, 2018 - 16:53

Bölümümüz öğrencilerinin KPSS alımlarından faydalanabilmesi için Devlet Personel Başkanlığı ile gerekli yazışmalar yapılarak, kurum alımlarında ihtiyaç duyulan nitelik kodunun bölümümüz adına tanımlanması ve kurumların alım yapmaları durumunda bölümümüz mezunlarını tercih edebilmelerini sağlayacak süreç tamamlanmıştır.

MUAFİYET İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER Çarşamba, Ocak 17, 2018 - 13:56
Bölümümüz muafiyet işlemleri için öğrencilerin

1. Ders Muafiyet Dilekçesi (Ders muafiyet dilekçesi bilgisayar ortamında doldurulup çıktı alınarak imzalanmalı)
2. Transkript (Daha önce eğitim görülen yükseköğretim kurumunca onaylı)
Adli Bilişim Mühendisliği Yeni Binasına Taşınmıştır Cuma, Ekim 20, 2017 - 00:26
Bölümümüz Spor Bilimleri Fakültesinde bulunan yerinden,Teknoloji Fakültesi B Bloğa (Eski Teknik Bilimler MYO) taşınmıştır.

Bölümümüz öğetim elemanları odaları yeni binada 3. Kat'ta, Laboratuvarlar 2. Kat'ta bulunmaktadır.
Bölümümüz ve UHEM işbirliği ile siber güvenlik eğitimi düzenlendi Pazartesi, Nisan 24, 2017 - 16:35

Fırat Üniversitesi Adli Bilişim Mühendisliği bölümü bünyesinde bulunan Siber Güvenlik Öğrenci Topluluğu 2 gün süren Siber güvenlik eğitimini üniversitemiz Mustafa Temizer Konferans Salonunda gerçekleştirmiştir.

Adli Bilişim Mühendisliği Nerede ? Perşembe, Şubat 26, 2015 - 15:09

Adli Bilişim Mühendisliğinin Adresi: Fırat Üniversitesi Rektörlük Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi 4. Kat ELAZIĞ

Adli Bilişim Mühendisliğinin Koordinatları:  38°40'56.6" Kuzey 39°11'37.5" Doğu

Bölümümüzü kazanan öğrenciler kayıt yaptırabilmek için yukarıdaki adrese başvurabilirsiniz.

Adli Bilişim Mühendisliği Hakkında Çarşamba, Şubat 25, 2015 - 03:43

KURULUŞ GEREKÇESİ